banner

Elektrárňa Piešťany dostupná online

Aktuálna situácia a platné nariadenia ovplyvnili aj činnosť a aktivity, ktoré Nadácia ZSE podporuje v priestoroch zrekonštruovanej priemyselnej pamiatky Elektrárne Piešťany. Od roku 2016 sa nám s pomocou našich kolegýň a kolegov podarilo v jej priestoroch vytvoriť komunitné a vzdelávacie centrum pre verejnosť, pedagógov a žiakov. A napriek súčasnej situácii by sme radi našim návštevníkom naďalej ponúkali zaujímavé aktivity, tentoraz v online prostredí.

Prostredníctvom programu Elektrárňa Piešťany Online sa môžete dozvedieť zaujímavosti z rôznych oblastí nášho portfólia.

Utorky budú v spolupráci s občianskym združením Proapis patriť zaujímavostiam zo života včiel. Dozviete sa užitočné informácie o dôležitosti včiel v mestách, biodiverzite, liečivých účinkoch včelích produktov, ale aj o dôležitosti výsadby pre opeľovačov. Štvrtkové doobedia budú patriť kvízom pre malých i veľkých školákov s úlohami o elektrine a jej praktickom využití. Každú nedeľu budete môcť nahliadnuť do zákutí historickej budovy Elektrárne.

Pre viac informácií sledujte profil Elektrárne Piešťany na Facebooku alebo na webovej stráne http://elektrarnapiestany.sk/ep-online. Tešíme sa na stretnutie.

Elektrárňa Piešťany dostupná online