Rozhodli ste o ďalších podporených projektoch

16. august 2016

Do grantového programu Rozprúdime regióny bolo predložených 379 projektov. Podporu získalo až 137 z nich, medzi ktoré sme prerozdelili 100 000 Eur.

Vzhľadom na veľké množstvo predložených projektov nebolo možné podporiť všetky kvalitné projekty. Keďže nás však mnohé  oslovili svojou výnimočnosťou, rozhodli sme sa navýšiť sumu, ktorú prerozdelíme medzi projekty o 20 000 EUR.

O prerozdelení sumy 20 000 EUR medzi vybrané projekty ste rozhodli aj vy prostredníctvom hlasovania verejnosti. Hlasovanie prebiehalo od 2.8. do 16.8. 2016 na Facebook profile Nadácie ZSE https://www.facebook.com/nadaciazse/, kde bol vytvorený album s 33 fotografiami a s popisom aktivít projektov. Podporiť projekt hlasom bolo možné dvoma spôsobmi: lajkovaním a zdieľaním fotografie.

V programe Rozprúdime regióny sme tak celkovo prerozdelili až 120 000 EUR a podporili sme tak 158 projektov.

Informácie o výsledkoch hlasovania aj so zoznamom podporených nájdete tu.

Realizátorom projektov držíme palce a tešíme sa, že aj takto môžeme prispieť k šíreniu pozitívnej energie v našich regiónoch.

Rozhodli ste o ďalších podporených projektoch